Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Saray Belediye Başkan adayı Recep Ali Can, seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmalarını sürdürüyor. Can, son olarak Büyükyoncalı ve Yeniköy'de gerçekleştirdiği kahve ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kahve ziyaretleri sırasında hemşehrilerinden gördükleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ileten Recep Ali Can, "Büyükyoncalı ve Yeniköy kahve ziyaretlerimizde hemşehrilerimize teveccüh, ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Saray halkıyla doğrudan temas kurarak onların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini paylaşan Recep Ali Can'ın bu ziyaretleri, seçim sürecindeki yakın ilişkisini ve halkla olan iletişimini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Saray Belediye Başkan Adayı Recep Ali Can, gazetemize özel olarak gerçekleştirdiği açıklamada Saray'a yakışan hizmetleri gerçekleştireceklerine dair şu teminatı verdi:

"Saray'ın değerli hemşehrilerine sesleniyorum; biz Büyük Birlik Partisi olarak Saray'a hizmet etmek için yola çıktık ve bu yolda kararlılıkla ilerliyoruz. Saray'ın tarihine ve kültürüne yakışır, yaşanabilir bir kent vizyonuyla hareket ediyoruz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre düzenlemesine kadar her alanda Saray'ın ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Saraylı hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkarmayacak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla herkesi kucaklayacağız. Belediyecilik hizmetlerini adalet ve eşitlik ilkeleriyle yürütecek, Saray'ın her bir köşesine adil ve etkili bir şekilde hizmet götüreceğiz. Saray'a yakışan, çağdaş ve kaliteli hizmetleri sunmak için kararlıyız. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşacak, onların beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak çalışmaları hayata geçireceğiz. Saray'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacak, her zaman Saraylıların yanında olacağız.

Saray'a hizmet etmek için bu yola çıktık ve Saraylı hemşehrilerimizin desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Hep birlikte Saray'ı daha ileriye taşıyacağız."

Haber: Arzu Dursun Atay