Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik önemli bir etkinliği duyurarak, iş dünyasında müzakere becerilerinin önemine vurgu yapıyor. Oda, üyelerinin iş yaşamında müzakere etme yetkinliklerini artırmayı hedefleyen bir seminer düzenlemeye hazırlanıyor.

TOBBUYUM Müzakere Okulu tarafından düzenlenecek olan seminerin amacı, kurumlarda ve işletmelerde en faydalı müzakere tekniklerini öğreterek, bireysel ve kurumsal kapasitenin gelişimine katkı sağlamak olarak belirtiliyor.

Seminer, 26 Mart 2024 tarihinde saat 11.00'da düzenlenecek ve TOBBUYUM Müzakere Okulu'nun amaçları, çalışma prensipleri ve eğitimleri hakkında detaylı bilgilendirme yapılacak.

Seminer hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Sayın Üyemiz, Müzakere etme becerisi, günlük hayatın her anında ve iş yaşamında var olması gereken bir yetkinliktir.

Başkan Özalp, Başkan İn’e Başarılar Diledi Başkan Özalp, Başkan İn’e Başarılar Diledi

TOBBUYUM Müzakere Okulu, iş dünyasındaki kurum-kuruluş ve şirketlerin müzakereler gerçekleştiren çalışanlarına ve Oda/Borsa personellerine müzakere becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Etkili müzakere tekniklerinin kullanımı, iş ve ticaret hayatında, hem başlangıçta ticari ilişkilerin tesisinde hem de iş-ticari konulu uyuşmazlıkların etkili şekilde çözümünde son derece önemlidir.

İş-Ticari konulu uyuşmazlıkların çözümündeki arabuluculuk müzakerelerinde de önemli olan, işletmelerin yaşanan uyuşmazlığı geride bırakarak taraflar için en uygun çözümü elde etmesidir.

TOBBUYUM Müzakere Okulu tarafından düzenlenecek olan seminerin amacı, kurumlarda-işletmelerde en çok faydayı sağlayacak müzakere teknikleri ile bireysel ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesidir.

Bu kapsamda 26.03.2024 tarihinde saat: 11.00'da düzenlenecek olan bilgilendirme seminerinde TOBBUYUM Müzakere Okulu’nun amaçları, çalışma prensipleri ve eğitimleri konusunda bilgi paylaşımı yapılacaktır”

Haber: H. Murat Taner