Kırklareli’nde İl Risk Azaltma Planı (İRAP) 2027-2031 Uygulama Süreci Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Uğur Turan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Eda Kumaş ile il protokolü ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, İl Risk Azaltma Planı kapsamında afet risklerinin azaltılmasına yönelik çalışmalar ele alındı. Kurumlar arası iş birliği ve planın uygulama sürecine ilişkin yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İl Risk Azaltma Planı 2027-2031 Uygulama Süreci Bilgilendirme Toplantısı, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirmelerin ardından sona erdi. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“İl Risk Azaltma Planı (İRAP) 2027-2031 Uygulama Süreci Bilgilendirme Toplantısı, Valimiz Sayın Uğur Turan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müdürümüz Sayın Eda Kumaş ile il protokolü ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda, afet risklerinin azaltılması, kurumlar arası iş birliği ve uygulama sürecine yönelik çalışmalar değerlendirildi.”

Başkan Ilık, Toplantıya Katıldı
Başkan Ilık, Toplantıya Katıldı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi