Ahmet Çıtakoğlu

Yayla Mahallesi sakinlerinden ve Dereköy Köyü eşrafından olan Hilmiye Çıtakoğlu'nun eşi, Tülay Ateş ve Gülay Çarıkçı'nın babası, İpek ve Tunç Ateş'in dedesi olan Ahmet Çıtakoğlu'nun vefat ettiği duyuruldu. Merhumun cenazesi bugün öğle namazının ardından Büyük Camii'den kaldırılacak ve Şehir Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Ahmet İn

Kavaklı beldesi sakinlerinden olan ve Zühre İn'in eşi, SSK Hastanesi'nden emekli Aysun Altuntaş ve Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Füsun Şen'in babası olan Ahmet İn'in vefat ettiği duyuruldu. Merhumun cenazesi bugün öğle namazının ardından Kavaklı Merkez Camii'nden kaldırılacak ve Kavaklı Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Hüseyin Çobancık

Kocahıdır Mahallesi sakinlerinden olan ve Hanife Çobancık'ın eşi, Nurten Kurtuluş ve Engin Çobancık'ın babası, Belediyeden emekli Bayram Kurtuluş'un kayınpederi olan Hüseyin Çobancık'ın vefat ettiği duyuruldu. Merhumun cenazesi bugün öğle namazının ardından Büyük Camii'den kaldırılacak ve Şehir Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Mustafa Erseçkin

Turistlerin Taksim’de başlatmış olduğu para takma geleneği uzun yıllardır devam ediyor Turistlerin Taksim’de başlatmış olduğu para takma geleneği uzun yıllardır devam ediyor

Eriklice köyü sakinlerinden ve merhume Filiz Erseçkin ile merhum Hüseyin Erseçkin'in oğlu, Figen Yücekan'ın kardeşi olan Mustafa Erseçkin'in vefat ettiği duyuruldu. Merhumun cenazesi bugün öğle namazının ardından Eriklice Köyü Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Dost ve akrabalarına baş sağlığı dileriz.

Haber: Arzu Dursun Atay