Kırklareli Ticaret Borsası koordinatörlüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında Kırklareli’ne gelen ve aynı zamanda Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü’nün kardeş okulu olan Bulgaristan-Burgaz Dr. Maria Montesorri Koleji Öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kırklareli Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğretmenleri ve öğrencilerinin de eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, Bulgaristan’dan gelen konukları belediye meclis salonunda misafir etti. Bu güzel etkinlik, öğrenciler arasında kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlenmesine katkı sağladı.

73892B88 476E 48B1 8448 D9419E51Ff49

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında; Kırklareli Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında Kırklareli’ne gelen ve aynı zamanda Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü’nün kardeş okulu olan Bulgaristan- Burgaz Dr.Maria Montesorri Koleji Öğrencileri, Belediye Başkanlığımızı ziyaret etti.

Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü Türk iş insanı Ferhat Süleyman Çınar’ın başarı öyküsü

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğretmenleri ve öğrencilerinin de eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Kürşad Yamaner, minik konukları belediye meclis salonunda ağırladı.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay