Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret etti. Görüşmede, iki başkan bölgesel işbirliği ve sosyal belediyecilik konularında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Gerenli, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Candan Yüceer’e nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Kentimiz ve bölgemiz için sosyal belediyecilik anlayışıyla aydınlık yarınlar için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Bu ziyaretin, Lüleburgaz ve Tekirdağ arasında güçlü bir işbirliği ve dayanışma ortamı yaratacağına dikkat çekildi. Başkan Gerenli, ortak projelerin ve sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Başkan Yüceer de Lüleburgaz’daki gelişmelerden memnuniyet duyduğunu ve işbirliğinin artarak süreceğini ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner