Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, okuma bilincinin artırılması ve kütüphane kullanma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla düzenlenen "Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında harekete geçti. 27 Mart - 02 Nisan tarihlerinde kutlanan Kütüphane Haftası'nın anlam ve önemine vurgu yapmak için Büyükkarıştıran Halk Kütüphanesi'nde minikleri ziyaret etti.

Çamlıca, Umut Oyun Evi miniklerine hediyeleri takdim ederek onların sevincine ortak oldu. Bu etkinlikle birlikte okuma alışkanlığının ve kütüphane kullanımının önemine dikkat çekilirken, miniklerin kitaplara olan ilgisinin artırılması hedeflendi.

İŞKUR’dan Bahçıvan Gıda Firmasına Ziyaret İŞKUR’dan Bahçıvan Gıda Firmasına Ziyaret

Başkan Çamlıca, yaptığı açıklamada, ‘’Okuma bilincine yönelik farkındalığın artırılması ve kütüphane kullanma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla, 27 Mart - 02 Nisan tarihine rastlayan “Kütüphane Haftası”nda Büyükkarıştıran Halk Kütüphanemizde Umut Oyun Evi miniklerimize hediyelerini takdim ettik.

‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız.Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.’ Mustafa Kemal Atatürk’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner