Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Karakaş Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinleriyle yakın temas halinde olan Gündoğdu ve Kesimoğlu, mahalledeki güncel konuları ve sorunları dinlediler.

Gündoğdu, yürüyüşleriyle ilgili olarak, "Karakaş Mahallemizi ziyaretimiz. Bu akşam Karakaş Mahallemizi ziyaret ettik. Evlerinin camlarından, balkonlarından bizlere el sallayan, bizleri bağrına basan Karakaş Mahallemizin sakinlerine şükranlarımı sunuyorum" dedi. Mahalle sakinlerinin sıcak ilgisi ve desteği karşısında memnuniyetini dile getiren Gündoğdu, halkla birlikte olmanın önemine vurgu yaptı.

Kesimoğlu ise mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog içinde olduklarını belirterek, mahalledeki vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Karakaş Mahallesi'nin sorunlarını dinleyerek çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kesimoğlu, vatandaşların desteğiyle daha güzel bir Kırklareli için çalışacaklarını söyledi.

Haber: H. Murat Taner