Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ercan Dinkler önderliğindeki bir heyet, Karahalil Belediye Başkanı Sayın Dindar Seçen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, derneğin faaliyetleri ve engelli haklarıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Lüleburgaz'da engelli rampası krizi Lüleburgaz'da engelli rampası krizi

Başkan Dinkler, Karahalil Belediye Başkanı'na derneğin hedefleri ve etkinlikleri hakkında detaylı bir sunum yaparak, engellilerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Ayrıca, engelli bireylerin haklarının korunması için yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Seçen, derneğin çalışmalarını takdirle karşılayarak, engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik her türlü çalışmaya destek olacaklarını ifade etti. Seçen, dernek başkanı ve heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.

Başkan Dinkler, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği olarak Karahalil Belediye Başkanı Sayın Dindar Seçen'i makamında ziyaret ettik. Derneğimizin çalışmalarından bahsettik. Kendisine Karahalil Belediye Başkanlığı süresince yapacağı çalışmalarda başarılar diledik.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay