BüyükBirlik Partisi'nin (BBP) Kapaklı Belediye Başkan adayı olan Fatih Diler, seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Diler, "Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız” diyerek seçim sürecinde halka yakın bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini vurguladı.

Genç ve tecrübeli bir isim olarak tanınan Fatih Diler, seçim vaatlerini dile getirirken halkın içinden biri olduğunu ve sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkın yanında olacaklarını belirtti. "Hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet eden, milletin devletin parasıyla değil kendi helal parasıyla siyaset yapan" bir anlayışla hareket edeceklerini vurgulayan Diler, makam ve mevki hırsı olmadan, zenginlik veya rant beklentisi içinde olmadıklarını ifade etti.

Kapaklı'ya karşılıksız, çıkar gözetmeksizin, halka hizmet etmek için geldiklerini belirten Diler, "Bize oy veren vermemiş herkesin başkanı olmaya geliyoruz" diyerek toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede olduklarını ve herkesi kucaklayacaklarını sözlerine ekledi.

Fatih Diler'in bu açıklamaları, seçim sürecinde adayının benimsediği yaklaşımı ve hedeflerini yansıtması bakımından önem taşıyor. Halkla iç içe bir yönetim anlayışı ve adil hizmet vaadinin, Kapaklı seçmeni üzerinde etkili olacağı ve seçim sonuçlarını belirleyeceği düşünülüyor.

Haber: H. Murat Taner