Güzelocak ailesinin sevgi dolu kızları Dünya, hayatının dördüncü yılını kutladı. Ali Zafer Güzelocak ve Çiğdem Şen Güzelocak çifti, minik kızlarının bu özel gününü Ünüvar Restoranda düzenlenen bir organizasyonla kutladı.

Düzenlenen doğum günü partisine Güzelocak ailesinin yakınları ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca, minik Dünya'nın babası Ali Zafer Güzelocak'ın okul müdürü olduğu TOBB Kırklareli Anadolu Lisesi ve annesi Çiğdem Güzelocak'ın Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptığı Pınarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden de mesai arkadaşları katılım sağladı.

Kreş arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçiren Dünya, bol bol oyun oynayıp, hediyelerini açarak sevdikleriyle bir arada mutlu bir şekilde vakit geçirdi. Aile ve dostların samimi tebrikleriyle renklenen doğum günü partisi, sevgi ve mutluluk dolu anlarla dolu oldu.

Güzelocak çifti, sevgi dolu mesajlarını dile getirerek şunları söyledi: "Canımız Dünya’mız, bugün senin doğum günün ve bizi seçtiğin için çok mutluyuz. Her yaşın bizim için ayrı bir heyecan kaynağı. Senin mutlu olman, gülmen bizim için en önemli şey. Bu güzel günde emeği geçen herkese minnettarız. Bizi kırmayıp yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız. Her şey sizinle daha anlamlı."

Depo AVM'de İndirim Çılgınlığı Yaşandı Depo AVM'de İndirim Çılgınlığı Yaşandı

Haber: H. Murat Taner