Pehlivanköy Panayırı İçin Hazırlıklar Başladı
Pehlivanköy Panayırı İçin Hazırlıklar Başladı
İçeriği Görüntüle

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Fatih Caddesi'nde sürdürülen yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldığını açıkladı. Çalışmaların ilk gününden bu yana hedeflerinin vatandaşlara daha güvenli, modern ve estetik bir cadde kazandırmak olduğunu belirten Başkan Yayla, ekiplerin gece gündüz demeden özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Başkan Yayla, Fatih Caddesi'nin en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü vurguladı. Çalışmalar süresince yaşanan geçici aksaklıklara rağmen sabır ve anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yayla, ortaya çıkacak yeni görünümün Babaeski'ye değer katacağını söyledi. Yenilenen caddenin ulaşım güvenliği, konforu ve kent estetiği açısından önemli kazanımlar sağlayacağını dile getirdi.

Babaeski'nin gelişimi için kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Yayla, çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşların daha güvenli ve yaşanabilir bir kentte hayatlarını sürdürmesi amacıyla yatırımların süreceğini ifade etti. Çalışmalarda görev alan belediye personeline emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yayla, Fatih Caddesi'nin kısa süre içerisinde tamamlanarak düzenlenecek programla vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi