Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Son 16 turu rövanş maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’i ağırladı. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Fenerbahçe, rövanş maçını 1-0 kaybetmesine rağmen adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finaldeki rakibimiz yarın yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

Kırklareli UNIGFB, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise ile oynadığı maç için hem tribünden hem de ekran başından takımlarına destek verdiler. Genç taraftarlar, maçın heyecanını bir arada yaşamak için hem stadyuma giderek tribünde yerlerini aldılar hem de ekran başında maçı izlediler.

Tribünde yerlerini alan genç Fenerbahçeliler, tezahüratları ve marşlarıyla takımlarına coşkulu bir destek sağladılar. Taraftarlar arasındaki birlik ve beraberlik duygusu, stadyumu dolduran taraftarların coşkusunu artırdı ve maçın atmosferini zenginleştirdi.

Diğer yandan, maçı stadyumda izleyemeyen genç Fenerbahçe taraftarları ise ekran başında takımlarını desteklediler. Arkadaşlarıyla bir araya gelerek maçı izleyen gençler, gol sevinçlerini ve heyecanlarını paylaştılar, takımlarına destek mesajları gönderdiler.

Haber: H. Murat Taner