Lüleburgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Şöleni ve Ebru Workshop etkinliği düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı katılım sağladı. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve beraberindeki teşkilat mensupları, etkinlikte gençlerle bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Etkinlikte emeği geçen Okul Müdürü ve Teşkilat Mensubu Emine Başaran'a teşekkür eden Başkan Kayalı, çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Şöleni ve Ebru Workshop Etkinliğine; İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte katıldık. Etkinlikte emeği geçen Okul Müdürümüz, Teşkilat Mensubuz Emine Başaran'a teşekkür diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner