MHP’den Başkan Şenol’a Hayırlı Olsun Ziyareti MHP’den Başkan Şenol’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kırklareli'de seçim atmosferi iyice ısınıyor. Kırklareli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Bademlik Mahallesi'nde düzenlenen bir etkinlikte partilileri ve vatandaşlarıyla buluştu. Kesimoğlu, burada yaptığı konuşmada kentin cumhuriyetçi kimliğini vurgulayarak, önemli projelerini ve vaatlerini dile getirdi.

434721045 994199942070821 8984163561012904810 N

Kesimoğlu, Bademlik Mahallesi'nde partilileri ve vatandaşlarıyla bir araya gelerek, Kırklareli'nin geleceği üzerine konuştuklarını belirtti. Konuşmasında, önceki dönemlerde gerçekleştirdikleri projeleri ve hizmetleri hatırlatarak, gelecek dönem için planladıkları projeleri sıraladı.

Konuşmasında, rakip adayları eleştirerek, kendi partisini ve vaatlerini gizlemekle suçladı ve açık oturumlara katılmamakla eleştirdi. Ayrıca, rakip adayların kimin tarafından yönlendirildiğini belirsiz olduğunu iddia ederek, seçimin gerçek bir cumhuriyetçi ve Atatürkçü duruşla kazanılacağını vurguladı.

Kesimoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kırklareli CHP Ailesi olarak bu akşam da Bademlik Mahallesi ile bir olduk, bütünleştik, bu kentin cumhuriyetçi kimliğini perçinledik!

31 Mart’a 3 gün kala partililerimiz, ailelerimiz, çocuklarımız hep birlikte Bademlik Mahallemizde buluştuk bu akşam.

Daha önce nasıl Kapalı Pazarı yaptıysak, nasıl 1.6milyon turist getiren Atatürk Evi gibi müzeleri yaptıysak, Katlı Otoparkı yaptıysak, Çöpten Elektrik Üreten Santrali kurduysak, aynı şekilde Kırklareli’ne önümüzdeki dönemde yapmak istediğimiz:

Su ve yol altyapı yenilemelerini

4 yeni belediye sosyal tesisini

2 yeni Gençlik Merkezini

13 yeni spor sahasını

Şehrin dışında yeni, geniş yollar, bahçeler ve sosyal donatı alanlarıyla oluşturulacak imar alanlarını,

Emeklilere her yıl bütçemizin %2,5’ini nasıl vereceğimizi konuştuk.

Kendi partisini, ittifakını gizleyen, sorduğu sorulara yanıt vermek üzere davet ettiğim açık oturumdan kaçan, gittiği Ensar-Tügva gibi vakıflarda ne pazarlık yaptığını açıklayamayan “umut” maskeli aday kardeşimi andık hep birlikte ve hatırlattık, bu seçim ya kendini cumhuriyetçi ve Atatürkçü olarak tanımlayanlar kazanacak, ya da bir maske arkasında propaganda yapan kimin tarafından yönlendirildiği belirsiz bir ekip. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, evvel Allah gümbür gümbür yeniden geliyoruz”

Haber: Arzu Dursun Atay