15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram öncesi "bilet fiyatı" denetimi
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram öncesi "bilet fiyatı" denetimi
İçeriği Görüntüle

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, “Her Okulda Birlik, Her Sofrada Kardeşlik” etkinliğinin üçüncü durağında Koloğlu İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Düzenlenen program kapsamında öğrencilerle aynı sofrayı paylaşan Başkan Talay, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Talay, belediyeciliğin yalnızca altyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını belirterek çocukların kalbine dokunmanın, onların sosyal gelişimine katkı sağlamanın ve birlik duygusunu güçlendirmenin önemli olduğunu ifade etti. Etkinlik boyunca öğrencilerle yakından ilgilenen Talay, dayanışma ve kardeşlik duygularının küçük yaşlarda güçlenmesinin toplumsal açıdan büyük değer taşıdığını vurguladı.

Pınarhisar’da her çocuğun mutlu olması için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Talay, okullarda sevgi, kardeşlik ve dayanışma ortamının büyümesini önemsediklerini kaydetti. Güçlü yarınların mutlu çocuklarla inşa edileceğini ifade eden Talay, çocuklara yönelik sosyal projelerin sürdürüleceğini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi