Vali Osman Bilgin, Eşi İlknur Bilgin ile birlikte Valilik himayelerinde Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından, Şehitlerin aileleri ve Gaziler onuruna düzenlenen iftar programında, Şehitlerin en değerli emanetleri şehit aileleri, kahraman gaziler ve aileleri, gönül ailelerimiz ve dezavantajlı bireyler, muhtarlar ve STK'lar ile bir araya geldiler.

Vali Bilgin, Eşi İlknur Bilgin ile birlikte düzenlenen iftar programında şehit aileleri, gaziler ve aileleri ve tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek, hasbihal ettiler. Bereketin ve paylaşmanın adı olan iftar sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde dualar ile oruçlarını açtılar.

Vali Bilgin konuşmasında, Yüce Allah bu iftar sofrasında şanlı bayrağımız altında, hür ve bağımsız bir şekilde, Bayrağımızı indirtmeyen ve Ezanları dindirtmeyen aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emanetleri şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler dilerim dedi.