AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Lüleburgaz’da Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Mahallede Genç” programına katılarak gençlerle bir araya geldi. Program kapsamında gerçekleştirilen buluşmada Dağtaş, gençlerin sıcak ilgisiyle karşılandı ve samimi atmosferde geçen sohbetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin enerjisinin ve içten dileklerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Dağtaş, bu buluşmaların toplumun geleceği açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı.
Etkinlikte gençlerle hem güncel meseleler hem de geleceğe dair beklentiler üzerine sohbet edildi. Dağtaş, gençlerin fikir ve önerilerinin kendileri için yönlendirici olduğunu, bu nedenle her fırsatta gençlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Gençlerin ülkenin yarınlarını şekillendiren en önemli güç olduğunu söyleyen Dağtaş, onların sosyal, kültürel ve siyasal hayata aktif katılımının desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Programın sonunda teşekkürlerini ileten Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, gençlere gösterdikleri misafirperverlik için ayrıca teşekkür ederek “Gençlik bizim geleceğimizdir” mesajını yineledi. Dağtaş, bu tür buluşmaların gençlerle daha güçlü bağlar kurulmasına katkı sağlamaya devam edeceğini ifade etti.




