Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nisan Baran'ın "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Türkü Ezberleme ve Tişört Tasarlama Yarışmasında il birincisi olduğunu büyük bir gururla açıkladı.

Mayıs ayı faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen bu yarışmada, ilkokul kademesinde Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nisan Baran, başarılı performansıyla il birinciliğini kazandı. Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Nisan Baran'ın başarısından duyulan gurur ve mutluluk dile getirildi.

Bursa'nın manevi mekânı yeni binasına kavuşuyor Bursa'nın manevi mekânı yeni binasına kavuşuyor

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Cumhuriyet İlkokulu'ndan il birinciliği geldi. Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından resmi/özel tüm kademelerde bulunan okullarımızdaki öğrencilere yönelik uygulanmakta olan ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' Mayıs ayı faaliyetleri kapsamında tüm ilkokul, ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Türkü Ezberleme Çalışmaları-Tişört Tasarlama Yarışmasında İlkokul kademesinde İlçemiz Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nisan Baran il birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi, öğretmenimizi ve velimizi tebrik ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay