Kırklareli Valiliği, kamu hizmetlerinin daha etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla İl İdare Şube Başkanları Toplantısı düzenledi. Toplantıda, ilgili kurumların yöneticileri bir araya gelerek, yürütülen iş ve işlemleri değerlendirme fırsatı buldu.

Belediye Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor Belediye Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Toplantının başkanlığını Kırklareli Valisi Birol Ekici yaptı. Ekici, katılımcılarla birlikte kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulması için yapılması gerekenleri ele aldı. İdare birliği içinde koordineli bir şekilde çalışmanın önemine vurgu yapıldı ve işbirliği ve koordinasyonun artırılması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Toplantı, ilin idari yapısının güçlendirilmesi ve kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin bir şekilde sunulması adına önemli bir platform olarak değerlendirildi.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülerek, vatandaşların hizmetine sunulması için İdare birliği içerisinde yürütülecek iş ve işlemlerin değerlendirildiği “İl İdare Şube Başkanları Toplantısı” Valimiz Sayın Birol Ekici Başkanlığında gerçekleştirildi.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner