İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, beldede uzun süredir beklenen doğalgaz projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. Başkan Arı, “Yüzyılın projesi” olarak nitelendirilen çalışma kapsamında İnece Beldesi’nde, Ulukonak Mahallesi de dahil olmak üzere doğalgaz saha çalışmalarının resmen başladığını belirtti.
2026 yılı yatırım programına alınan proje sayesinde, en kısa sürede beldedeki konutların doğalgaz konforuna kavuşacağını ifade eden Başkan Arı, göreve geldikleri günden bu yana proje için yoğun bir çaba sarf ettiklerini vurguladı. Saha çalışmalarının başlamasıyla birlikte İnece’nin altyapısında önemli bir dönüşüm sürecinin başladığı kaydedildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, EPDK ve GAZDAŞ iş birliğiyle yürütülen proje ile İnece’nin daha temiz, daha konforlu ve daha modern bir geleceğe adım atacağı ifade edildi. Başkan Arı, sürece katkı sunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam başta olmak üzere parti yöneticileri ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.
Başkan Arı, doğalgaz projesinin belde halkı için hayırlı olmasını dileyerek, “Her şey büyüyen ve gelişen İnece için. Süreci yakından takip ediyor, beldemiz için durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.





