Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gurur, mutluluk ve coşkuyla kutladı.

Talay, Büşra ve Kaan'ın Düğün Törenine Katıldı Talay, Büşra ve Kaan'ın Düğün Törenine Katıldı

Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, yaptığı açıklamada, "23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki İstiklal Mücadelesinde dönüm noktası olmuştur. Türk Milleti, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır." ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında devamla, "Millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı bu anlamlı günü Mustafa Kemal ATATÜRK çocuklara bayram olarak hediye etmiştir. Türkiye Büyük Meclisi'nin açılış günü olan 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilmesi, Türkiye'nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenin ve umudun göstergesidir." şeklinde konuştu.

Kaymakam Bektaş, "Bu duygu ve düşüncelerle, bize bu güzel vatanı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Ulusal Kurtuluş Mücadelesi uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi minnetle anıyor, tüm dünya çocuklarının ve bütün ulusumuzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Arzu Dursun Atay