Demirköy Anadolu Lisesi'nde bulunan kütüphane, öğrencilerin daha verimli bir eğitim süreci geçirebilmeleri için yenilendi ve öğrencilerin kullanımına sunuldu. Okulun öğretmenlerinden Berna Narin ve Sabri Topal öncülüğünde gerçekleştirilen bu önemli çalışma, Eyüp Şenay, Samet Şenay ve Cüneyt Şenay'ın maddi ve manevi destekleriyle hayata geçirildi.

Merhum Kemal Şenay'ın anısına adı verilen kütüphanenin açılışına, İlçe Kaymakamı Ertuğrul Bayram, Belediye Başkanı Recep Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Ayaz ile Eyüp Şenay, Samet Şenay ve Cüneyt Şenay katıldılar. Açılış töreninde, okulun öğretmenleri Berna Narin ve Sabri Topal'ın büyük emek ve gayretleri takdirle karşılandı.

Dereköy Sınır Kapısı Yeniden Yapılandırılıyor Dereköy Sınır Kapısı Yeniden Yapılandırılıyor

İlçe Kaymakamı Sayın Ertuğrul Bayram'ın katkılarıyla kütüphanenin kitap çeşitliliği ve sayısı da artırılarak öğrencilere daha geniş bir okuma seçeneği sunuldu.

Demirköy Anadolu Lisesi yönetimi, kütüphanenin yenilenmesi ve zenginleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilerin daha verimli bir eğitim alabilmeleri için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 Haber: H. Murat Taner 

08092324 Whatsappimage20240508At09.00.49