Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun ağabeyi, Kesimoğlu Emlak’ın Sahibi Emekli Mal Müdürü Ahmet Can Kesimoğlu, tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Genç yaşta hayata gözlerini yuman Ahmet Can Kesimoğlu, 29 Ekim 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonrasında önce stent ameliyatı olmuş, sonrasında Covid ve zatürre geçirmiş ve maalesef sağlığına kavuşamamış. Emekli Banka Şefi Nihal Kesimoğlu ile evli olan Ahmet Can Kesimoğlu, Yiğit Gürcan Kesimoğlu isminde bir erkek çocuk babası ve bir de torun sahibiydi.

Ahmet Can Kesimoğlu’nun cenazesi, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Babaeski Büyük Camii’den kaldırıldı.

Ahmet Can Kesimoğlu’nun vefatını öğrenen; Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selehattin Minsolmaz, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İğneada Belediye Başkanı Tahir ışık, Kıyıköy Belediye Başkanı Tezcan Yatkın, CHP Kırklareli İl Başkanlığı ve Babaeski İlçe Başkanlığı, CHP Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi baş sağlığı dileklerini iletti.