Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı Başkan Bulut, Aşure Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Kırklareli İntiharı Önleme İl Kurulu, bugün saat 11:00’da Verem Savaş Dispanseri Toplantı Salonu'nda toplandı. Toplantıya, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit başkanlık etti. Toplantıya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Kırklareli 2024-2026 İntiharı Önleme İl Eylem Planı kapsamında öğrencilere ve halka yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı ve bu çalışmaların karara bağlanması üzerine görüşmeler yapıldı. Eylem planının detayları, intihar vakalarının önlenmesi için toplumun farklı kesimlerinde farkındalık oluşturmayı ve risk altında olan bireylere yönelik destek hizmetlerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Toplantıda, özellikle gençlere ve risk altındaki gruplara yönelik bilinçlendirme çalışmaları ve destek programlarının önemi vurgulandı. Ayrıca, toplumun geneline yönelik eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin artırılması gerektiği belirtildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay