Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerin Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) hazırlık sürecinde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Kırklareli TOBB Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen deneme sınavıyla öğrencilere gerçeği aratmayan bir sınav deneyimi yaşatıldı.

Öğrencilerin sınav atmosferine alışmalarını ve stres ile heyecanlarını yenmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen deneme sınavında, öğrenciler birebir sınav kurallarına uygun bir şekilde salonlarda yerlerini aldılar. Sabah 09.30'da başlayan sınavın ardından verilen ara sonrasında ikinci oturuma da katılan öğrenciler, sınavlarını tamamladılar.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli TOBB Sosyal Bilimler Lisesi’nde gerçekleştirdiğimiz gerçeğini aratmayan bir deneme sınavıyla öğrencilerimize LGS için önemli bir adım daha attırdık! Sınav atmosferine alışmalarını sağlayarak, stres ve heyecanlarını yenmelerine yardımcı olduk. Öğrencilerimiz, salonlarda birebir sınav kurallarına uygun bir şekilde yerlerini aldı ve sabah 09.30’da başlayan sınavın ardından, verilen aradan sonra ikinci oturuma da katılarak sınavlarını tamamladılar. Onları geleceğe hazırlamak için çalışmalarımız devam ediyor!’’ ifadelerine yer verildi.

Velilere Yönelik LGS Semineri Düzenlendi Velilere Yönelik LGS Semineri Düzenlendi

Haber: H. Murat Taner