Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, odanın yeni hizmet binasına “hayırlı olsun” temennisinde bulunmak üzere ziyarette bulunan Gülten Eroğlu’nu ağırladı. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi dilekler paylaşıldı.

Şehir İçinde Hız Yapan Kamyonlar Endişe Yaratıyor
Şehir İçinde Hız Yapan Kamyonlar Endişe Yaratıyor
İçeriği Görüntüle

Özsan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan temennilerin yalnızca bir nezaket ziyareti olmadığını, aynı zamanda birlik ve dayanışmanın önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti. Yeni hizmet binasının kurumsal faaliyetlere katkı sağlayacağı vurgulandı.

Meclis Başkanı Özsan, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Eroğlu’na teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin kurumlar arası bağları güçlendirdiğini belirtti. Ziyaretin, karşılıklı dayanışma ve iş birliği açısından anlamlı olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi