Meteoroloji verilerine göre kent merkezinde sıcaklık gün boyunca 15 ila 17 derece arasında seyretti. Akşam saatlerinde yağışların hafiflemesi, sıcaklığın ise 10 derece civarına kadar düşmesi bekleniyor. Rüzgâr kuzey yönlerden hafif şekilde eserken, kentte gün boyu nemli ve serin bir hava hâkim oldu.

Demirköy’ün Kurtuluşunun 103. Yılı Kutlandı
Demirköy’ün Kurtuluşunun 103. Yılı Kutlandı
İçeriği Görüntüle

Yağmurun etkisiyle Kırklareli’nin cadde ve sokaklarında sonbaharın dinginliği hissedildi. Vatandaşlar şemsiyeleriyle yürürken, bazı bölgelerde kısa süreli su birikintileri oluştu. Yetkililer, gün içinde etkili olan yağışlar nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

894C4244 E463 4Bb0 875A C8Cb8185Bb96

Yağışların gece saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi, yarın sabah saatlerinden itibaren ise havanın parçalı bulutlu bir görünüme kavuşması bekleniyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner