Kırklareli’nde havaların ısınması ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte çayırlarda ve boş arazilerde açan papatyalar doğayı renklendirdi. Kentin birçok noktasında beyaz ve sarı tonlarıyla dikkat çeken çiçekler, baharın gelişini gözler önüne serdi.
Özellikle kırsal alanlarda yoğun şekilde görülen papatyalar, yeşil alanlarla birleşerek doğal manzaralar oluşturdu. İlkbahar aylarının etkisini artırmasıyla birlikte doğada canlanma yaşanırken, vatandaşlar da açık alanlarda oluşan görüntülere ilgi gösterdi.
Kırklareli’nde sıcak havaların etkisini artırmasıyla birlikte doğadaki renk cümbüşünün önümüzdeki günlerde daha da belirgin hale gelmesi bekleniyor. Çayırlarda kendiliğinden yetişen papatyalar, hem görsel güzellik oluşturuyor hem de yaz mevsimi öncesinde doğaya canlılık katıyor.
Haber: Furkan Konu




