Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Sürekli Eğitim Seminerleri çerçevesinde düzenlediği etkinliklere katılımını sürdürüyor. Bu kapsamda, fakültenin düzenlediği Prof. Dr. Tomris Şengör'ün "Atatürk ve Türk Kadını" başlıklı seminerine sağlık müdürlüğü yöneticileri de katılım sağladılar.

Seminerde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlara verdiği önem ve Türk kadınının toplumdaki yeri ele alındı. Sağlık müdürlüğü yöneticileri, bu önemli seminerde yer alarak hem bilgi ve görüş alışverişinde bulundular hem de toplum sağlığı açısından önemli konuları daha yakından takip etme fırsatı buldular.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

434468398 18249374416218733 7024552751560422204 NKırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Sürekli Eğitim Seminerleri kapsamında düzenlediği, Prof. Dr. Tomris Şengör’ün “Atatürk ve Türk Kadını” başlıklı seminerine sağlık müdürlüğümüz yöneticileri katılım sağladılar.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay