Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu, Kırklareli Kent Konseyi, Doğa ve Kültür Derneği (DOKU), Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Kırklareli İl Temsilciliği ve Kırklareli Belediyesi'nin iş birliğiyle, çevre bilincini artırmak amacıyla özel bir konferans düzenleniyor.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü, 22 Mart Dünya Su Günü ve 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü kapsamında gerçekleştirilecek olan konferans, Kırklareli'nin su kaynaklarını koruma ve ormancılık faaliyetlerini vurgulamayı amaçlıyor. Konferansın adı "Kırklareli Suları 'Armağan Barajı Örneği'" olarak belirlendi.

Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan konferans, 27 Mart Çarşamba günü saat 14:00'te başlayacak. Programın konuşmacısı ise Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Füsun Ekmekyapar olacak.

Konferans, çevre bilincini artırmak, su kaynaklarını koruma ve ormancılık faaliyetlerine dikkat çekmek adına önemli bir platform sunarken, Kırklareli'nin doğal kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı ve çevresel sürdürülebilirlik konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Haber: H. Murat Taner