Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda önemli başarılara imza atan genç sporcular Derin Çelikkanat ve Dilem Elçi ile antrenörlerini ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürünü ağırladı. Kırklareli Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı yüzücüsü Derin Çelikkanat, paletli yüzme branşında elde ettiği derecelerle dikkat çekerken, genç boksör Dilem Elçi de Türkiye Şampiyonası’nda kazandığı ikincilikle kentin gurur kaynakları arasında yer aldı.

Derin Çelikkanat, 6-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonası’nda 400 metre Çift Palet kategorisinde Avrupa ikinciliği elde etti. Aynı şampiyonada 9 yeni Türkiye rekoruna imza atan Çelikkanat, 24-26 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda ise 400 metre Çift Palet kategorisinde dördüncü olarak Türkiye’yi temsil etti. Belediye Başkanı Derya Bulut, elde edilen başarılardan dolayı genç sporcuyu ve antrenörü Can Şerifoğlu’nu tebrik etti.

Conor Morgan: "Takım karakterimizi ortaya koyacağız"
Conor Morgan: "Takım karakterimizi ortaya koyacağız"
İçeriği Görüntüle

Kırklareli Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç boksörü Dilem Elçi de 2026 U13 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda 62 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Başkan Bulut, Dilem Elçi ile başarısında emeği bulunan antrenörü Mustafa Ali Çavdar’ı kutladı. Kırklareli Belediyesi tarafından genç sporcuların elde ettiği başarıların kent adına gurur verici olduğu belirtilirken, sporculara ve antrenörlere destek çalışmalarının sürdürüleceği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi