Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, U-14 Türkiye Şampiyonası heyecanını sürdürüyor. Bugün saat 15.00'te Düzce Şıralık Stadı’nda Arabayatağıspor Kulübü ile karşılaşacak olan Lüleburgaz ekibi, kazanması durumunda Türkiye'de son 8 takım arasına girmeyi hedefliyor.

Bu kritik maç öncesi Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü oyuncuları, büyük bir motivasyonla sahaya çıkacaklarını ifade ediyor. Takımın teknik heyeti de oyuncularını motive etmek ve doğru stratejilerle sahaya çıkmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

U-14 Türkiye Şampiyonası'nda bugüne kadar gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, bu kritik maçta da taraftarlarını gururlandırmak ve çeyrek finale yükselmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor.

Kulüp yönetimi ve taraftarlar da takımlarına desteklerini sürdürerek, başarı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ediyorlar. Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, çıkacağı zorlu mücadelede göstereceği performansla adını çeyrek finale yazdırmak için sahaya çıkacak.

Haber: H. Murat Taner