Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2025 Araştırması” sonuçlarına göre oda üyesi 6 firmanın İSO İlk 500 listesine girdiği bildirildi.

Tekirdağ'da mayısta 2 bin 441 konut satıldı
Tekirdağ'da mayısta 2 bin 441 konut satıldı
İçeriği Görüntüle

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, listeye giren firmaları tebrik ederek, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer almanın önemli bir başarı olduğunu vurguladı. Başkan Cebelli, ülkeye değer üreten firmaların her zaman gurur kaynağı olduğunu belirterek, listeye giren üyelerin başarılarının artarak devam etmesini temenni etti.

Açıklamada ayrıca, sanayinin mevcut durumunu ortaya koyan ve sektöre ışık tutan bu önemli çalışmadan dolayı İstanbul Sanayi Odası'na ve araştırmada emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür edildi.

Kaynak: Haber Merkezi