Lüleburgaz'dan Hac görevini yerine getirmek üzere yola çıkan hacı adayları için uğurlama töreni düzenlendi. Kurada isimleri çıkan ve aralarında İlçe Vaizi Eren Kahraman'ın da bulunduğu yaklaşık 20 hacı aday, kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktılar.

Program, Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Babaeski Müftüsü ve Lüleburgaz Müftü Vekili Dr. Faruk Koçak kısa bir konuşma yaparak hacı adaylarına hitap etti. Müftü Koçak, yaptığı duayla hacı adaylarının yolculuklarının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Programa, İlçe Müftülüğü diğer vaizleri ve din görevlileri de katıldı.

Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi Kayalı Barajı'nda Amatör Balıkçılar Denetlendi

Gece saat 01:00'da gerçekleşen törenle hacı adayları otobüslere bindirildi. Hacı adaylarının aileleri ve yakınları, dualarla ve gözyaşlarıyla sevdiklerini kutsal topraklara uğurladılar.

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, bu anlamlı törende hacı adaylarına refakat eden tüm din görevlilerine ve vaizlere teşekkür etti. Ayrıca, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek, "Rabbim gitmek isteyen kullarına o mübarek toprakları nasip eylesin" temennisinde bulundular.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner