Tatarköy ve Ahmetbey’de Yağmur Duaları Yapıldı
Tatarköy ve Ahmetbey’de Yağmur Duaları Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Lüleburgaz İlçe Müftüsü Sabri Demir, “Şehirlerin Kalbi Camide Buluşuyoruz” projesi kapsamında Ashabı Bedir Camii’nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen program, cami imam-hatibi Ümit Yavuz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından sabah namazı eda edildi.

İlçe Müftüsü Demir’in katılım sağladığı programda, namazın ardından tesbihat ve zikirler yapıldı. Gündoğu Camii müezzini Hamza Er tarafından kaside okunurken, cami görevlisi ve cami cemaati Zebur Künt tarafından ilahiler seslendirildi. Programın manevi atmosferi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Programda dua eden İlçe Müftüsü Demir, organizasyona katkı sunanlara teşekkür etti. Din Hizmetleri Uzmanı Resul Çay’ın da katılım sağladığı etkinlikte, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

Program sonunda hayırsever vatandaşlar tarafından çorba ikramında bulunuldu. İkramda bulunan vatandaşlar için dualar edilerek teşekkür edilirken, organizasyonun gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Dernek Başkanı Sencer Bulut’a da ayrıca teşekkür edildi.

Kaynak: Haber Merkezi