Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kongre Meydanı’nda kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan sentetik buz pateni pistinde devam eden son çalışmaları yerinde inceledi. Hazırlık sürecini takip eden Başkan Gerenli, alanı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
İnceleme sırasında çocuklarla da bir araya gelen Başkan Gerenli, onlarla sohbet ederek Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Çocukların mutluluğuna ve heyecanına ortak olan Gerenli, yeni pistin özellikle çocuklar ve gençler için keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan olacağını ifade etti.
Çocukların gözlerindeki heyecanın yapılan çalışmaların en büyük karşılığı olduğunu belirten Başkan Gerenli, sentetik buz pateni pistinin kısa süre içerisinde hizmete açılması için hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.





