Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, EBBL’de  oynanan maçta Çanakkale'yi yenerek ardından İzmit Akademiyi de mağlup eden Babaeskispor Basketbol Takımı'nı tebrik etti. Müdür Öztürk, takımın ikinci maçından da galibiyetle ayrılmasının sevincini ve gururunu paylaşırken, oyuncuları, antrenörleri ve teknik ekibi başarılarından dolayı kutladı.

Babaeskispor Basketbol Takımı, EBBL'de gösterdiği üstün performansla dikkat çekiyor ve rakiplerine üstünlüğünü kanıtlıyor. Çanakkale galibiyetinin ardından İzmit Akademiyi de mağlup ederek ikinci maçlarını da kazanan takım, başarı grafiğini yükseltiyor ve adından söz ettiriyor.

Müdür Erhan Öztürk, takımın bu önemli başarısını tebrik ederek, oyuncuların ve teknik ekibin emeklerinin karşılığını almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Babaeski ilçesi adına gurur kaynağı olan bu başarının devamını dileyen Öztürk, sporcuların azim ve gayretlerinin takdire değer olduğunu vurguladı.

Müdür Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “EBBL'de bugün oynanan maçta Çanakkale'den sonra İzmit Akademiyi de yenerek 2. maçından da galibiyetle ayrılan Babaeskispor Basketbol takımı oyuncularımızı, antrenörlerimizi ve teknik heyetimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim”

Haber: Arzu Dursun Atay