Lüleburgaz Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle LYSA’da müzikli şiir dinletisi gerçekleştirildi. Etkinlikte, kadınların emeği, umudu, direnci ve gücü, Cahit Irgat Salonu’nda düzenlenen programda sahneye taşındı ve katılımcılarla buluştu.
Belediye yetkilileri, gecenin sonunda etkinliğe katılanlara teşekkür ederek plaket takdim etti. Program, müzik ve şiirin bir araya geldiği özel bir buluşma olarak izleyicilerden büyük ilgi gördü.
Belediye tarafından yapılan açıklamada “Bu akşam LYSA'da ses şiirle, müzik yüreklerle buluştu. Belediyemiz ve Kent Konseyi Kadın Meclisi'nce düzenlenen müzikli şiir dinletisinde kadınların emeği, umudu, direnci ve gücü Cahit Irgat Salonu'nda yankılandı. Belediye Başkan Yardımcımız Derya Aktan gecenin sonunda katılımcılara teşekkür ederek plaket sundu.” ifadelerine yer verildi.




