29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala Kırklareli’nde bayram hazırlıkları başladı. Bu kapsamda kentin önemli noktalarından biri olan Özgürlük ve Demokrasi Meydanı, Türk bayrakları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleriyle donatıldı.

Kırklareli Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet Bayramı öncesinde kent genelinde çeşitli hazırlık çalışmaları gerçekleştiriyor. Meydanda yapılan çalışmalarla birlikte Türk bayrakları ve Atatürk posterleri görünür noktalara asıldı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun yıl dönümü öncesinde gerçekleştirilen hazırlıklar, meydanın bayram atmosferine bürünmesini sağladı. Kırmızı beyaz renklerle süslenen Özgürlük ve Demokrasi Meydanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesinde anlamlı bir görünüme kavuştu.
Haber: H. Murat Taner




