Müdür Akdemir’den Çanakkale Zaferi Mesajı
Müdür Akdemir’den Çanakkale Zaferi Mesajı
İçeriği Görüntüle

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya’nın katılımıyla JOTUN Boya işyerinde düzenlenen iftar programında emekçilerle bir araya geldi. Programda, sendika yönetimi ile çalışanlar aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu paylaştı.

Başkan Çetintaş, sözleşme sürecinin ardından çalışanların yüzlerinde oluşan mutluluğun, sendika içindeki birlik ve beraberliğin en güçlü göstergesi olduğunu ifade etti. Emekçilerin memnuniyetinin kendilerine güç verdiğini belirten Başkan Çetintaş, verilen mücadelenin anlam ve değerinin bu tür buluşmalarla daha da pekiştiğini dile getirdi.

Başkan Çetintaş, emeğin kazandığı her anın tüm çalışanlar için umut ve motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayarak, dayanışma ve ortak mücadele anlayışının sürdürüleceğini ifade etti. Sendika olarak emekçilerin haklarını koruma ve geliştirme noktasında kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi