AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Belediye Başkanlığı seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Derya Bulut’un Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’ndaki kutlama programında konuştu. Sarıçam konuşmasında

Seçim konuşmalarının ilk gününden itibaren hep şöyle söyledim; Kırklareli hizmetin en iyisine layıktır. Kırklareli halkı her türlü hizmeti hak ediyor. Ve biz; ‘20 senedir 4 seçimde sadece kendi ve etrafındakiler kazanan bir belediye başkanı yerine tüm Kırklareli’ne kazandıracak bir belediye başkanı adayı ile karşınızdayız’ dedik. Hedefimiz; ‘Yayla Mahallesinde ne varsa İstasyonda da olsun. Pınar Mahallesinde ne varsa Bademlikte de o olsun’ oldu. Ve şimdi Kırklareli bize güvendi. Kırklareli Derya Bulut’a güvendi. Asıl şu andan sonra işimiz başlıyor. Artık hizmete ve her türlü imkana Kırklareli’ni kavuşturmak için kolları sıvıyoruz” dedi.

Sarıçam, konuşmasında ayrıca Bulut’un seçim şarkında da kendine yer bulan yarım kalan ATAGAR’a da değinerek, burayı tamamlayarak Atatürk Otogarı adıyla açmalarının kendilerine nasip olacağını kaydetti.

Teşkilat, Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi Teşkilat, Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Haber: H.Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner