Öz Sağlık İş SendikaKırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, beraberinde Hak-İş Kırklareli İl Başkanlığı ve Öz Orman-iş İstanbul Bölge Başkanı Muhammet Küçük ile birlikte, İnece Belediye Başkanı olarak seçilen kıymetli büyüğümüz İlhan Arı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Arı ve beraberindeki sendika temsilcileri, Başkan Arı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında İbrahim Arı, Başkan Arı'ya gösterdiği liderlik ve hizmet anlayışından dolayı takdirlerini sundu. Ayrıca, İlhan Arı'nın belediye başkanlığı sürecinde sendikanın ve çalışanların yanında olacağını belirtti. Öz Sağlık İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanı, Başkan Arı'ya üstlenmiş olduğu bu kutlu görevinde başarılar dilerken, misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendika temsilcilerine teşekkür etti. Yeni görevinde halkın ve çalışanların beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğini ifade eden Başkan Arı, işbirliği ve dayanışma ruhuyla belediyenin daha da ileriye taşınması için çaba göstereceğini belirtti.

Başkan Arı, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Hak-İş Kırklareli İl Başkanlığı ve Öz Sağlık-iş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak Öz Orman-iş İstanbul Bölge Başkanı Muhammet Küçük İle birlikte İnece belediye Başkanı olarak Seçilen kıymetli büyüğümüz İlhan Arı’yı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.  Değerli Başkanımıza üstlenmiş olduğu bu kutlu görevinde başarılar diler, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Vali Ekici, Genel Müdür Karagöz ile Görüştü Vali Ekici, Genel Müdür Karagöz ile Görüştü

Haber: H. Murat Taner