Lüleburgaz Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Belediye Başkan Adayı olan Murat Gerenli, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla düzenli olarak buluşmaya devam ediyor. Gerenli, dün akşam gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelerek şehrin sevgi, iyilik, dostluk ve kardeşlikle dolu olduğunu bir kez daha gözlemlediğini ifade etti.

Kampanya sürecinde şehrin bu temel değerlerinin kazanacağına olan inancını dile getiren Gerenli, vatandaşları bu akşam için daha kalabalık, coşkulu ve güçlü bir buluşmaya davet etti. Lüleburgaz'ın aydınlık yarınları için tüm komşularını seçim ofisinin önünde saat 20.30'da buluşmaya çağıran Gerenli, şehrin geleceği için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Gerenli, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Dün akşam bir kez daha gördük ki; Lüleburgaz'da sevgi, iyilik, dostluk ve kardeşlik kazanacak. Bu akşam daha kalabalık, daha coşkulu ve daha güçlü bir şekilde sevdamız Lüleburgaz için meydanlardayız. Aydınlık yarınlar için tüm komşularımızı bugün saat 20.30'da seçim ofisimizin önünde buluşmaya bekliyorum.’’

Haber: H. Murat Taner