Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Haskovo Milletvekili Mümün Sali'yi ağırladı. Bulgaristan'daki Erken Genel Seçimler ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili seçimleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Lüleburgaz ve çevresinde yaşayan çifte vatandaşların oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için hazırlıklar sürüyor. Hak ve Özgürlükler Hareketi'ni iktidara taşıma çağrısı yapıldı.

ziyaret hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Haskovo Milletvekili Mümün Sali derneğimizi ziyaret etti. 9 Haziranda yapılacak olan Bulgaristan Erken Genel Seçimleri ve Avrupa Parlamentosu Milletvekilleri seçimleri ile ilgili istişarede bulunarak çalışmalarımız hakkında bilgi verdik.

Lüleburgaz’da ve Bölgemizde ikamet eden çifte vatandaşlarımızın, oylarını en rahat bir şekilde kullanabilmeleri için hazırlıklarımız devam ediyor. Partimiz Hak ve Özgürlükler Hareketini İktidara taşımak için herkesi oy kullanmaya davet ediyoruz. Şimdi İktidar Olma Zamanı …”

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Haber: H. Murat Taner 

Muhabir: Hacı Murat Taner