Taraftarlarının desteğini arkasına alarak pek çok müsabakadan galibiyetle ayrılan Pınarhisar Voleybol Spor Kulübü, deplasmanda Kırklareli İş Voleybol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Tempolu başlayan oyunda zaman zaman duraksamalar olsa da seyircilere karşılıklı atakların süslediği bir maç sunuldu.

Pınarhisar Voleybol Spor Kulübü oyuncularının iyi mücadelesi, galibiyeti almak için yeterli olmadı. Bitiricilikte rakibine göre zayıf olan oyuncular, Kırklareli İş Voleybol Kulübü’ne karşı yenildi. Üç setin üçünden de galip çıkan taraf Kırklareli İş Voleybol Kulübü oldu.

Maç sonrası açıklama yapan Pınarhisar Voleybol Spor Kulübü “Hisarın Sultanları Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi mücadelesinde bugün ligin güçlü takımlarından Kırklareli İş Voleybol takımına misafir oldu. Kızlarımız iyi mücadele sergilemelerine rağmen hücumlarında bitirici olamayınca rakibine diş geçiremedi ve maçı 3-0 kaybetti. Rakibimiz Kırklareli İş Voleybol Kulübü oyuncularını ve değerli hocamızı tebrik ediyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Kalan son 2 maçımızı evimizde oynayacağız. Alacağımız puan veya puanlarla 2. ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız 2 maçta da siz değerli taraftarımızı tribünlere bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.