Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Gençlik Haftası dolayısıyla Pınarhisar Gençlik ve Spor Müdürü Hekim Demirci, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Abdurrahman Rışvanoğlu ve sporcuları ağırladı. Ziyaretleri sırasında gençlerin geleceğe yönelik potansiyellerini ve katkılarını değerlendiren Başkan Talay, gençlerin toplumda aktif rol almalarının önemine vurgu yaptı.

Lüleburgaz'da engelli rampası krizi Lüleburgaz'da engelli rampası krizi

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Talay, gençlerin gençlik haftasını kutlayarak gelecekteki başarılarına olan inancını dile getirdi. Ziyaretin, gençlerle belediye arasındaki iletişimi güçlendirmeye ve gençlerin topluma entegrasyonunu desteklemeye yönelik önemli bir adım olduğu belirtildi.

Başkan Talay, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Gençlik Haftası Dolayısıyla Pınarhisar Gençlik ve Spor Müdürümüz Hekim Demirci, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Abdurrahman Rışvanoğlu ve kıymetli sporcularımız bizlere ziyarette bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin "Gençlik Haftaların "tebrik ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner