Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U11 takımı, sezonun açılış maçında Yıldırımspor'u konuk etti. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen takım, rakibine karşı baştan sona üstünlük kurarak galibiyete ulaştı.

Antrenörleri önderliğinde sahaya çıkan genç oyuncular, disiplinli ve etkili bir futbol sergileyerek taraftarlarına keyifli bir mücadele izletti. Maçın sonunda alınan farklı galibiyet, takımın lige iddialı bir başlangıç yapmasını sağladı.

Türkiye'de ilk kez Kapadokya'da yapılacak Türkiye'de ilk kez Kapadokya'da yapılacak

Kulüp yetkilileri, oyuncuları ve teknik ekibi başarılı performanslarından dolayı tebrik ederken, gelecek maçlarda da aynı kararlılıkla mücadele etmelerini temenni ettiler. U11 takımı, bu galibiyetle moral bulurken, gelecek maçlarda da başarılı sonuçlar almayı hedefliyor.

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘’U11 takımımız sezonun ilk maçında Yıldırımspor’u maçın başından sonuna kadar üstün oynayan takımımız maçı da farklı skorla kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Samet hocamız ve Deniz hocamızı tebrik ederiz.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner