Üsküdar'da 4 CHP'li meclis üyesi AK Parti'ye katıldı
Üsküdar'da 4 CHP'li meclis üyesi AK Parti'ye katıldı
İçeriği Görüntüle

Kırklareli Valisi Uğur Turan, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde tanışarak sohbet ettiği Orhan Erol ve Neslihan Erol ailesi ile evlatları Pelin Sıla Erol ve Ali Kerem Erol’u Valilik Makamında ağırladı. Zafer Bayramı törenleri sırasında gerçekleşen samimi sohbet esnasında Vali olma hayalini Vali Turan ile paylaşan Pelin Sıla, kendisine verilen makamda ağırlama sözünün ardından ailesiyle birlikte Valilikte misafir edildi.

Vali Turan, ziyarette Pelin Sıla Erol’un geleceğe yönelik hayallerini ve hedeflerini dinledi. Gençlerin büyük hedefler belirlemesinin ve bu hedeflere ulaşmak için azimle çalışmasının önemine değinen Vali Turan, ülkeye ve millete faydalı bireyler yetişmesinin önemini vurguladı.

Pelin Sıla Erol’a eğitim hayatında başarılar dileyen Vali Turan, 30 Ağustos törenlerinde verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Gerçekleştirilen buluşmada Pelin Sıla ve ailesiyle yakından ilgilenen Vali Turan, gençlerin hayallerinin desteklenmesi ve hedeflerine ulaşmaları için çalışmalarını kararlılıkla sürdürmelerinin önemine dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi