Kırklareli Valisi Uğur Turan, Devlet Memurları Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası İl Başkanı Nurullah Bali, İl Başkan Yardımcıları Elvan Yazıcı ve Münevver Aydın ile Pepecura Gıda A.Ş sahibi Adnan Bostan’ı Valilik makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette konuklar, Vali Turan ile bir araya gelerek güncel konular ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Vali Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası arasındaki iletişimin önemine dikkat çekti. Görüşmede, karşılıklı değerlendirmeler yapılırken, kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesine yönelik temenniler de dile getirildi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen kabulde Vali Turan, misafirleriyle bir süre sohbet ederek kendilerini dinledi. Ziyaret sonunda konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Turan, çalışmalarında başarılar dileyerek memnuniyetini ifade etti.





